téglakő

Milyen érv szól a téglakő mellett? Miért szeretik ennyien? Illetve egyáltalán mi az a téglakő? Ennek járunk most utána: hoztunk Önnek 8 érvet, ami emellett a térkőtípus mellett szól. Ha még nem döntötte el, hogy milyet szeretne, az érvek sokat fognak segíteni a választásban. Lássuk is őket!

1. Egyedi

Nincs még egy ilyen termék a piacon. Nem véletlen a címben is a kérdés, hogy akkor ez most egy tégla vagy egy kő? Megszólalásig hasonlít egy bontott téglához, de valójában ez egy térkő, nem tégla. Viszont anyagának köszönhetően fagy- és kopásálló.

2. Természetes kvarcból készül

A téglakő természetes kvarcból készül, ami keményebb az üvegnél. Persze tartalmaz hozzáadott cementet és por állagú oxid színezőanyagot is a tartós szín érdekében.

3. Időtálló

És valóban az. Míg más térkövek inkább felületszínezettek, addig a téglakő nem csak a felületén, hanem anyagában is színezett. Így hiába telik az idő, hiába törik le a sarkából egy-egy darab, tartja szemet gyönyörködtető megjelenését.

4. Méretpontos

Bár épp a régies, antik hatása miatt gondolhatnák sokan, hogy ezzel gond lehet, közel sincs így. Nagyon precíz kialakítású, méretpontos termékről van szó. És bár a rusztikus hatás elérése érdekében letöredezettek az élek, ez a befoglalóméretet nem befolyásolja.

5. Extrém mértékben kopásálló és teherbíró

A hagyományos tégláknál sokkal jobb a teherbíró és a kopásálló tulajdonsága. Ha megfelelő alaprétegekkel dolgozunk alá, akkor a belőle készült felület több tonnás terhelést is gond nélkül elbír.

6. Multifunkciós

Ezt a szót nem biztos, hogy bárki is várta volna egy térkő kapcsán. Azonban a téglakőről  elmondható, hogy nem csak mint térburkoló elem kiváló. Szép kerítés, különböző kerti építmények is készülhetnek belőle. Vagy akár homlokzatok díszítéséhez is tökéletes választás. Ha Önt is meggyőzte, kérjen ajánlatot a Barabás Téglakőtől!

7. Nagyon jól tűri a hideget

A téglakő tökéletesen fagyálló. Ennek megfelelően az akár -20 fokos hidegnek is maximálisan ellenáll. Ebből is látszik, hogy miért is remek választás térburkolatokhoz, kerítésekhez vagy akár kerti építményekhez, de homlokzati díszként alkalmazva is.

8. TérkőFutár a gondmentes szállításért

Térkő vásárlásakor az egyik legnagyobb gondot a szállítás okozza. Vagy bérelni kell egy teherautót vagy egy nagy teherbírású utánfutót, de olykor többször is kell fordulni. Legalábbis eddig ez így működött. Most viszont ennek vége!

Ugyanis a Barabás Téglakő Kft. bevezette a TérkőFutár szolgáltatást, ami hatalmas segítség minden térkővásárlónak. Ezzel a szolgáltatással ugyanis ők gondoskodnak a szállításról.

Ráadásul nem kell közvetlen a gyártótól beszerezni a térburkoló elemeket. Ezt a szolgáltatást ugyanis minden kereskedő partnerüknél el lehet érni, ami óriási lehetőség. Érdemes hát élni vele!

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom