zárt alumíniumkerítés

Az ingatlanok körbekerítésének történelmi hagyományai vannak, de általában ragaszkodunk is hozzá, hiszen a kerítésekkel adhatunk védelmet a tulajdonunknak, zárhatjuk ki az idegeneket, tarthatjuk távol a kíváncsi tekinteteket.

Egy jól megválasztott kerítés esztétikus, illik az épület, a környezet stílusához, egyaránt szolgálja a magántulajdon és a magánélet védelmét, és mindezek mellett kevés gondoskodást igényel.

Az ingatlan elhelyezkedése és az igényeink szükségessé tehetik a hagyományostól eltérő, teljesen zárt kerítés telepítését az intimitás megteremtése érdekében.

Milyen kerítést válassz, ami megfelel valamennyi elvárásnak? Miért jelent jó megoldást az Kerítés Profil által gyártott alumínium zárt kerítés elem?

Karbantartásigényes kerítések

A kerítések valaha a gazdagság kifejezői voltak, és ma is találkozni ilyen építményekkel, azonban alapvetően a tulajdon kijelölését hivatottak megvalósítani. Magánházak esetében a legtöbbször nincs szükség komoly védelmet nyújtó magas és erős kerítésekre, csupán díszítő jelleggel telepítjük azokat, bár vannak, akik szeretik teljesen elhatárolni magukat a környezetüktől.

A leggyakrabban beton vagy tégla lábazatra faelemekből készülnek különféle stílusokban, de kedveltek a fémkerítések is.

Annak érdekében, hogy az elemek hosszú évtizedekig megőrizzék szépségüket, rendszeres karbantartásra van szükség, amelynek nem csak az idő- és munkaerőigénye nagy, de a költségvonzata is magas. Ma már kevesen tudnak és akarnak erre időt szánni, így könnyebb megoldásokat keresnek.

Gondozásmentes megoldás a ma emberének

Felújításhoz, új építéshez ma már szerencsére választhatunk olyan anyagokat, amelyek hosszabb időn át szolgálnak bennünket anélkül, hogy a karbantartásukra gondot kellene fordítani.

A kerítések esetében sincs ez másként, de a gondozást nem igénylő korszerű alu lécekből nemcsak kerítést, hanem erkély- és lépcsőkorlátot, kukatárolót, pergolát is építhetünk.

Az alumíniumelemek több színben kaphatók. A gyári bevonat tartós, időjárásálló, nem fakul, mindvégig megőrzi eredeti szépségét, nincs szükség utókezelésre, újrafestésre. A különleges technológiának köszönhetően a lécek rögzítése láthatatlan csavarokkal történik, ami tovább fokozza a felület esztétikáját.

Egyedi megoldások kialakítására is alkalmas, az elemek vízszintes vagy függőleges elhelyezése révén, egyedi lécközökkel.

Zárd ki a kíváncsiskodókat!

Egy forgalmas utcán, kíváncsi vagy zavaró szomszédok mellett a nyugodt pihenés érdekében praktikus lehet zárt alumíniumkerítést választani.

Így nemcsak a terasz, a kert intimitását őrizheted meg, illetve teremthetsz maximális nyugalmat, zavartalanságot a magánhasználatú területeden, hanem mentesülsz az olyan nemszeretem feladatoktól is, mint a csiszolás és festés.

Az egymásba illesztett lécekkel kialakított zárt alumíniumkerítések készíthetők lábazattal vagy anélkül, alacsonyabb vagy magasabb kivitelben az igényeid szerint.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom