kandalló

A kandalló már az első feltűnése óta rendkívül fontos szerepet játszott a háztartások mindennapi életében. A meghittség szimbolikus jelképe, és bár számos fejlődésen ment keresztül a majd ezeréves története alatt, a népszerűsége mégis alábbhagyott kissé néhány évtizeddel ezelőtt.

Napjainkban azonban új lángra kapott a kandallók popularitása, amelynek oka a praktikusságukban és az elképesztő teljesítményükben keresendő.

A mai modern tűzhelyek már zárt tűzterűek, így jóval biztonságosabbak az ódon elődjeiknél.  Az újabb modellek hatásfoka pedig egyszerűen verhetetlen, ráadásul egyes típusok akár a központi fűtésrendszerrel is összekapcsolhatók. Manapság a kandalló népes családjának egyik üde színfoltjaivá a sütős verzió vált.

A roppant mutatós darabok nagyszerűsége az egyszerűségükben rejlik. A hagyományos légfűtéses kandallóbetét fölött egy sütő helyezkedik el, amely amellett, hogy fokozza a berendezés teljesítményét, ételek sütéséhez is kiválóan használható. Nyűgözze le a család apraja-nagyját exkluzív kulináris élményekkel, miközben együtt élvezik a kandalló által nyújtott bensőséges nyugalmat!

Ötletes megoldást kínál a kerti sütögetéshez a grillező asztal

Tegyen rá még egy lapáttal a családi összejövetelek vagy a baráti partik hangulatára, méghozzá egy remekbe szabott grillező asztal beüzemelésével! A grillező asztal az egyedi formatervezésének hála, egy hihetetlenül esztétikus eleme lehet a teraszunknak, emellett a kényelmes sütögetés lehetőségét is biztosítja.

A középen elhelyezett öntvény rostélyt, ízlésesen faragott, fából készült asztallapok veszik körül. 185 cm-es szélességének köszönhetően akár 8 felnőtt ember is gond nélkül használhatja. Sőt, mivel a grillező asztal magassága személyre szabható, így ülve vagy akár állva is élvezhetjük annak minden előnyét.

A Benkel Kft. legújabb vívmánya időtálló anyagokból készült, a gyakori használat és az idő vasfoga is nehezen mutatkozik meg rajta. A grillező asztal másik nagy pozitívuma a mobilitás. A kerti partik új sztárja nemcsak könnyen szerelhető, de a kerekes lábainak hála, gond nélkül mozgathatjuk otthonunk bármelyik pontjára.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Otthon, Kiskert