ajándék

Bármennyire is szeretjük az életünkben fontos szerepet betöltő férfiakat, néha fogytán vagyunk az ihletnek, amikor a megajándékozásukról van szó. Nehéz ugyanis ilyenkor megtalálni a megfelelő egyensúlyt a hasznos és az unalmas dolgok között.

A DOUGLAS férfi bőrápolási szettek között is megtalálható termékek azonban ilyen esetekben több szempontból is nagyszerűek lehetnek. Nemcsak az ajándék kiválasztását és elkészítését könnyítik meg, de kiválóan alkalmasak az olyan férfiak “oktatására” is, akiknek a bőrápolási ismeretei hiányosak. Ebben a cikkben pedig szeretnénk bemutatni a mi kedvenceinket.

Szakálláspolási szett

Ez a készlet tökéletes ajándékként szolgál a szakállas férfiak számára, mivel elegáns kombinációját jelenti a kiváló minőségű szakállápoló termékeknek. Az időtlen díszdoboz egy minősített ZEW szakállkefét, egy ezüst szappantartót, egy egyedi, a Bieszczady-hegységből származó faszénből készült szappant, és egy regeneráló citrusos szakállolajat tartalmaz.

Azt pedig még nem is említettük, hogy ezek a termékek teljesen természetesek, vagyis nem tartalmaznak parabént, glikolt, műanyagot, mesterséges színezékeket, szilikont és PEG-t valamint SLS-t. Tehát mindenki számára teljesen biztonságos a használatuk.

Tusfürdőt és testápolót tartalmazó készlet

A Douglas Home Spa Ceremony of Vasta Daily Spa szettben fellelhető tusfürdő és testápoló formulái igazán kifinomultak, a használatuk során megtapasztalható a tökéletes szinergia az illatok és a természetes szépség összetevői között.

A tusfürdő a guajakfa és a nyírnedv segítségével gyengéden megtisztítja a bőrt, a testápoló pedig elragad egy revitalizáló utazásra – amelyre akár tagadják, akár nem, a férfiaknak is szükségük van.

Komplett bőrápolási szett

A Ziaja Men ajándékcsomag a legváltozatosabb termékeket tartalmazza a teljes bőrápolás érdekében, így ennek a választásával nem lőhetsz mellé. Találsz benne egy hidratáló és frissítő férfi tusfürdőt, egy 6-os faktorú fényvédőt is tartalmazó arckrémet, valamint egy golyós izzadásgátló dezodort.

“Reggeli rituálé” szett

A Rituals ezen élénkítő, három lépésből álló tisztító és frissítő szettje mindent tartalmaz, amelyre szükség lehet a reggeli készülődés során, ezért ez is egy nagyszerű ajándékötletnek bizonyul.

Találhatsz benne energetizáló izzadásgátlót, amely 24 órás védelmet nyújt az izzadás és a testszagok ellen, egy tisztító faszén arcradírt, amely segít az elhalt bőrsejtek eltávolításában, és a pórusok tisztításában, valamint egy habzó tusfürdőt, amely táplálja a bőrt, és segít felfrissülten kezdeni a napot.

Reméljük, hogy a fentebb leírtakból neked is sikerül kiválasztani a megfelelő szettet. Ha netalántán mégsem az ajándék szettek mellett döntenél, akkor is javasoljuk, hogy böngészned végig a DOUGLAS férfi bőrápolási termékeit, mert számtalan nagyszerű dologra bukkanhatsz köztük. Ráadásul az oldalukon olyan cikkeket is olvashatsz, amelyek sokat segíthetnek a választásban.

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom