bakelitlemez

Aki a múlt század derekán nőtt fel, nosztalgiával gondol vissza a bakelit lemezek korára. Vannak, akik hallgatták is, mások a nagyszülőknél láthatták ezeket a féltve őrzött, ma is divatos retró cikkeket.

A klasszikus hanghordozókat a patinás hangzás és a különleges borítók napjainkban is közkedveltté teszik fiatalok és idősebbek körében egyaránt. Sokan még gyűjtik is, és bármit megadnának egy-egy unikális darabért.

Nem árt tudni, hogy a nevükkel ellentétben sose készültek bakelitből. Olyan anyagból gyártották őket, ami könnyen karcolódik és törik. Ezért nagyon fontos a biztonságos csomagolás. Szerencsére ma már vannak kifejezetten ezzel a céllal készült csomagolóanyagok.

A Zalapack bakelitlemezek csomagolásához dobozokat, szállításához praktikus eszközöket kínál. Egyik ilyen az extra tartós, másik a vinyl lemezdoboz. Nem csupán egyszerű tárolókról van itt szó, hanem a lemezgyűjtők számára kulcsfontosságú termékekről.

Biztonságos tárolás és szállítás: bakelittartó doboz

A bakelittartó doboz erősségének titka az, hogy extra biztonsági fülei és megerősített sarkai vannak. Így akkor sem fog rongálódni a lemez, ha ütés vagy bármilyen külső hatás éri a csomagolását. A 320 x 320 x 60 mm standard méretébe jól illeszkednek a hanghordozók, nem mozognak, hanem fixen állnak benne.

Ha Ön gyűjtő vagy ismerőse számára szeretne például a tengerentúlra postázni lemezeket, akkor sem aggódni az esetleges sérülések miatt! Sőt, még nehezebb könyvek, törékeny árucikkek szállítására is kifejezetten alkalmas ez az extra erős doboz. További biztonságot adhat az is, hogy záró- és nyitószalaggal is ellátták ezeket a csomagolóanyagokat.

Mi mindent tud a bakelitlemez csomagküldő doboz?

Ha már bakelitlemezről van szó, ne feledkezzünk meg a vinyl lemezdobozról sem! A nevével ellentétben ez is kartonból készül, és a tökéletes védelem itt is alap. Abszolút biztonságban lehet törékeny és nehezebb termékeket is benne tárolni vagy akár szállítani.

Az extra erős csomagolókhoz hasonlóan záró- és nyitószalagjuk is van, ami könnyű és gyors használatot eredményez. 350 x 350 x 50 mm méretük szintén garantálja a stabilitást, ugyanis jól tartják a lemezeket, azok nem fognak összevissza csúszkálni bennük.

További előnyük, hogy akár 5 db bakelit is elfér a dobozokban. Ezért ha több hanghordozót szeretne eljuttatni valakinek egy időben, akkor ez a legjobb választás. Ha pedig otthon lenne szükség egy fix tárolóra, ez a csomagküldő eszköz akkor is jó szolgálatot tesz.

A legjobb ár-érték arány

Akár bakelitlemez tároló, akár csomagküldő dobozról beszélünk, az áruk mindössze néhány száz forint. Ez többszörösen is megtérül, hiszen ezeknek a retró hanghordozóknak az eszmei értéke jóval nagyobb. Mindenképp érdemes befektetni, ha valóban fontos nekünk, hogy biztonságban legyenek a bakelitek.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom