e robogó

Rendszeresen róva az utakat azt láthatjuk, hogy egyre több és több e robogó jön velünk szembe – ez pedig nem a véletlen műve. Szerencsére Magyarországon is egyre trendibbé vált ez a zöld közlekedési módszer, aminek szívből örülünk. A mostani bejegyzésünkben összeszedtük azokat az okokat, amelyek miatt érdemes komolyabban elgondolkodni a közlekedési szokásaink korszerűsítésén.

A fenntartása hihetetlenül jutányos

Összehasonlítva az e robogó fenntartási díját a hasonló teljesítményű benzines robogóéval, azt az eredményt kapjuk, miszerint az előbbinek az üzemeltetése tized annyiba kerül, mint a hagyományos gépjárműé. Abban az esetben, ha rendszeresen, akár minden nap használjuk a robogónkat, ez a különbözet tetemes mennyiségű pénzmegtakarítás formájában konkretizálódik.

Környezetvédői szemmel is megérdemli az e robogó a piros pontot

Károsanyag kibocsátás tekintetében az e robogó vs. benzines kétütemű párharcából szintén az előbbi kerül ki győztesként – méghozzá nem is akármilyen győztesként! A benzinnel működő kétütemű robogók akár a teherautókat megszégyenítő károsanyag mennyiség kibocsátására is képesek, ezzel ellentétben az elektromos robogó nem szennyezi a levegőt. Zajszintje szintén elenyésző.

Élmény a vezetés

Az elektromos robogó még a legtapasztaltabb sofőröknek is új vezetési élményt tartogat. A szóban forgó jármű felhasználóbarát, emellett pedig megfelelő védelmet nyújt a tulajdonosának a felfröccsenő víz és szél ellen is.

Szavak nélkül is rengeteget mesél rólunk

Az e robogó vásárlás rendkívüli szociális érzékről árulkodik. Az a személy, aki e modern gépjárművet választja, tudatosan él, és nemcsak a mára gondol, de az élhető jövő megteremtését is a szívügyének tekinti. Ehhez pedig csak gratulálni lehet.

És végül: megtéríti a saját árát

Ezt bizony nehéz felülmúlni. Mivel, ahogy korábban megjegyeztük, a modern e robogók fenntartása sokkal kevesebb anyagi befektetéssel jár, mint a hagyományos benzineseké, előbb-utóbb garantáltan számíthatunk arra, hogy e nagyszerű vívmány visszahozza a saját beszerzési árát. Erre pedig kizárólag az elektromos járművek képesek.

Kép forrása: Envato Elements

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom