tricikli

Első lépéseiktől kezdve gyerekeink egyre közelebb jutnak a szabad helyváltoztatás élményéhez. Érdemes őket minél korábban változatos mozgásformákkal megismertetni, hogy merjék felfedezni a világot.

A stabil járás kialakulásával másféléves koruktól kezdve többféle szabadtéri járgánnyal ösztönözhetjük őket. A tricikli jópofa háromkerekű, ami remek szórakozás akár ülnek rajta, akár tekerik. Sőt felszereltebb verziói a sportbabakocsi kiváltására is alkalmasak, ezért érdemes idejében megismerkedni velük.

Multifunkciós triciklik

A modern babajárgányok edzik a gyerekek izmait, fejlesztik az állóképességet, a helyes testtartást, valamint a testtudatot.

A több különféle mozgás motorikus képességeik mellett gyerektársaságban a mentális és szociális készségeiket is fejleszti, és a szabadban való mozgásban alaposan le is fáradnak, így a pihenéssel sem lesz probléma.

A többfunkciós háromkerekű kis bicikli tökéletes stabilitása megadja a lehetőséget a határaik próbálgatására. A legkisebbek még teljesen felszerelve tudnak beleülni.

A tekerés ekkor még nem megy nekik, lábuk a lábtartón pihen, és csak forgatják a kormányt, a kiesésgátló keret a biztonsági övvel kiegészítve a helyén tartja őket.

Ilyenkor még a szülő feladata a jármű irányítása és mozgatása, idővel aztán átveszik az uralmat a járgány felett, és a pedált is elkezdik magabiztosan tekerni.

Az önálló elindulás után a szülőkormány eltávolítható, legfeljebb hosszabb sétákra érdemes fent hagyni, hogy ha szükség van rá, lehessen tolni a járgányt, ne kézben kelljen hazavinni.

Babakocsi helyett is választhatod

Sportbabakocsi vásárlása előtt érdemes elgondolkodni egy többfunkciós triciklin. Az összecsukható, pihenésre is használható, sőt minden kiegészítő leszerelésével önállóan is hajtható tricikli jobb választás, mint egy hagyományos babakocsi.

Persze nem zárják ki egymást, de ha van bevált babakocsitok és csak kiegészítőt kerestek, érdemes a főbb tulajdonságokat összevetni és alaposan utánajárni, mielőtt döntést hoztok.

Ha babakocsi helyett használnád a triciklit, mindenképp a jobban felszerelt verziók közül válassz, amik akár 30 kilós súlyhatárig is használhatók. A napvédő kupolával, játékokkal és változatos felszereltséggel és színben kapható triciklikkel sokkal szórakoztatóbb a séta.

Ha nagyobb gyermeked nem tud vagy szeret hosszabb távon sétálni, vagy már nem marad meg a babakocsiban, válaszd ezt és nem fogsz csalódni.

Csak ellenőrzött termékeket válassz

A több korosztályt is kiszolgáló prémiumminőségű triciklik olyan ötletes megoldásokkal bírnak, mint a megfordítható, dönthető ülés, a levehető lábtartó és az irányításra is képes levehető tolókar.

A Baby Lion webáruház könnyen hordozható, masszív járgányait könnyű kicsire összecsukni, ha nagyszülőkhöz vagy kirándulni mentek. Minőségi termékeik között mindenki megtalálja a gyermekéhez illő kivitelt.

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom