ajtó

A korszerű építőanyagok és szerkezetek révén ma már szinte minden elképzelés megvalósítható, nem jelentenek kivételt ez alól a bejárati ajtók sem a minőségi műanyag profilok révén.

Egyedi igényei megvalósítására is alkalmasak, akár méretben, akár formában szeretne a hagyományostól eltérőt. Nem kell a sztenderd méretekhez ragaszkodnia, hiszen műanyag profilokból jelentősen eltérő szélességű és magasságú, valamint egyedi betétes bejárati ajtók készíthetők.

Az sem jelent problémát, ha egy régi épületben cseréltetné ki a tönkrement, egyedi méretű és stílusú fa ajtót, műanyagból akár az eredetire megszólalásig hasonlító nyílászáró is megvalósítható.

Lépjen kapcsolatba az Ablak Outlettel, kérje szakértő segítségüket, készíttesse el otthona nyílászáróit minőségi német Kömmerling profilokból, akár egyedi méretekben is!

Ha fontos a minőség

A bejárati ajtó hangsúlyos eleme az otthonoknak, ez az, amellyel a hozzánk érkezők először szembesülnek, és amely elsőként tesz benyomást rájuk. A családi házak bejáratai meghatározóak az épület hangulata, stílusa szempontjából is, így kiválasztásuk figyelmet érdemel.

De ezek azok az épületszerkezetek, amelyek a külvilágtól elzárják otthonainkat, de azok is, amelyek összekötnek a külvilággal, átjárók kint és bent között. Ugyanakkor kívül tartják a hívatlan vendégeket, védelmet nyújtanak az idegenekkel, rossz szándékkal közeledőkkel szemben. Ahhoz, hogy a betörésvédelem követelményeinek megfeleljenek, kellően masszívnak és ellenállónak kell lenniük.

A minőségi anyagokból és korszerű technológiával készülő nyílászárók szerepe az épület hő- és zajvédelme szempontjából is lényeges, továbbá az időjárás viszontagságaival szemben is menedéket nyújtanak.

Sztenderd vagy egyedi méret?

A szabványos méretű nyílászárók a legtöbb lakás- és háztulajdonos igényeit lefedik, azonban vannak esetek, amikor ettől eltérő ajtókra és ablakokra van szükség.

Általánosságban elmondható, hogy sztenderd méretek gyakrabban vannak készleten, és ezek ára is rendszerint kedvezőbb, az egyedi méretűeket igény szerint gyártják, így az áruk magasabb lehet, és a vállalási határidő hosszabb. És persze, ha menet közben meggondolná magát, a cseréjük sem megoldható.

Praktikus döntés szabványos méretet választani, ugyanis megkönnyíti a későbbi nyílászárócserét. Azonban mivel a legtöbb forgalmazó nem tart készletet, hanem rendelésre gyártatja le a nyílászárókat, az árkülönbség és a szállítási határidő elenyésző lehet, döntési helyzetben érdemes lehet mindkét típusra árajánlatot kérni.

Egyedi bejárati ajtó műanyagból

A műanyag ajtók és ablakok nemcsak épületfizikai tulajdonságaik miatt jelentenek jó választást, hanem mert esztétikusak, dekoratívak, változatosak, de mindenek előtt gondozásmentesek. Nem fakulnak, nem vetemednek, nem mállanak, teljes élettartamuk alatt megőrzik szépségüket.

Amennyiben hangsúlyos szerkezeteket szeretne otthonába, válasszon egyedi méretű és kialakítású bejárati ajtót és ablakokat!

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom