erdei esküvői helyszínek

Az esküvői helyszín kiválasztásánál számos lehetőség közül lehet választani. Városi luxuséttermek, hangulatos udvarok, tópartok és szőlőhegyek-, és mégis, a legfenségesebb az, ha elmegyünk valahová az erdő mélyére.

Annyira gyönyörű, hogy a hangulatos erdei esküvők egyre népszerűbbek. Nem csoda, hiszen nincs is különlegesebb, mint az erdő elvarázsolt hangulata: megnyugtató csendjét vidám hangok töltik meg, miközben a helyszín minden lélegzetvétellel ellazulást lehel a vendégekbe.

Egy erdei esküvő nagy élmény, főleg a természet szerelmeseinek. A meghívótól az egyedi esküvői ruha és a dekoráció kiválasztásáig tökéletesen összehangolható.

A tökéletes helyszínt keresitek a házasságkötéshez?

Íme, 3 esküvői erdei helyszín, közel a fővároshoz!

1. Sztrilich Pál Cserkészpark

Ha olyan helyről álmodtok, ahol fák vesznek körül, de esőzés során is van tető a násznép feje fölött, akkor a nagykovácsi cserkészpark ideális. Több szempontból is: a parknak van egy tisztása egy kápolnával, ahol zajlik az egyházi esküvő.

Illetve található egy tágas csűr is, amely tökéletes helyszíne a mulatságnak. Az már csak hab a tortán, hogy szálláslehetőség is van, hiszen a tábornak vannak jurtái.

2. Fenyőharaszt Kastélyszálló

Egy újabb „gyöngyszem”, amely közel van Budapesthez, és tökéletesen alkalmas nagyobb létszámú esküvőre. Ez a helyszín azoknak szól, akik a szabadtéri polgári esketést és a vacsora helyszínét egy kastélyszálló ősparkjában képzelik el.

A rutinos szervezés, a minőségi kiszolgálás és kaja szolgáltatás csak még elragadóbbá teszi a zöld környezetben tartandó esküvőt. Természetes szálláslehetőség is van, a vendégek biztosan hálásak lesznek, hogy egy őspark szívében tölthetnek egy varázslatos éjszakát.

3. Tündérerdő Rendezvényközpont

Budapesten, de mégis egy természetközelibb erdei helyszínen tartanátok meg életetek egyik legszebb napját? Akkor a Tündérkert valóra váltja az álmotok. A hatalmas fenyőfákkal körbevett, érintetlen területen lehet lebonyolítani az egész ceremóniát. Az egyházi szertartást követően egy meghitt erdei vacsora is társul, amelyet minőségi étel és ital kiszolgálással lehet igényelni.

Az alábbi helyszínek – a teljesség igénye nélkül – által mesebeli erdei esküvőben lehet részetek. A Budapest vonzáskörzetében található helyek nemcsak meseszépek, de a nyugalom és csend szépségével is társulnak, amire csak a természetközeli helyszínek képesek.

Kép forrása: Freepik.com

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom