zsákos sittszállítás

A különféle építési törmeléktől, lomtól mindenki szeretne a lehető legkényelmesebb módon megszabadulni, ám ez néha nem megy egyszerűen.

A legoptimálisabb megoldás ilyenkor a zsákos sittszállítás teherautóval és kézi rakodással, konténer kihelyezése nélkül. Noha még mindig sokan egyből egy nagy gyűjtőedény bérlésében gondolkodnak, az csak bizonyos esetekben jó választás.

Egyrészt érdemes számolnunk azzal, hogy az ügyintézéssel sok időnk elmegy, hiszen ha nincs saját udvarunk, akkor területfoglalási engedélyt kell kérnünk. Emellett a konténer szinte biztosan feszültség forrása is lesz, lévén útban van az arra közlekedőknek.

Ennél is nagyobb gondot jelenthet, miszerint a felügyelet nélkül hagyott gyűjtőbe hajlamosak az emberek beleszórni a saját hulladékukat, amivel utólag már nagyon nehéz bármit is kezdeni.

Így viszont annak elszállítását is mi fizetjük, sőt, rosszabb esetben odáig fajulhat a dolog, hogy a konténer idő előtt megtelik és mi már nem tudunk bele pakolni. Ez felettébb bosszantó, már csak azért is, mert még egy kisebb méretű gyűjtőért is vaskos összeget ki kell fizetnünk.

Így aztán gyakorta sokkal kézenfekvőbb megoldás, ha hívunk egy profi csapatot és a zsákokba összekészített sittet, lomot egy körben elszállíttatjuk.

Ehhez csupán annyit kell tennünk, hogy időben felvesszük a kapcsolatot az ezzel foglalkozó vállalkozással és a lehető legpontosabban leírjuk, milyen mennyiségű hulladék elviteléről lenne szó és az hol található. Az információk alapján kapunk egy hozzávetőleg árajánlatot, amit a helyszínen még a pakolás megkezdése előtt véglegesítenek.

A nehezen hozzáférhető területről történő hulladék kitermelése sem jelent problémát, sőt, ha nem akarunk ezzel foglalkozni, akkor a szakemberek a zsákolást is elvégzik helyettünk.

Ráadásul nincsenek rejtett költségek, hiszen a pontos kalkuláció a munkadíjon felül már tartalmazza az elszállítás, illetve a hulladéklerakás költségeit is. Számtalan előnye miatt érdemes tehát megfontolni a teherautóval történő sittszállítást, a konténer bérlése helyett.

Kép forrása: Envato Elements

Hirdetés (X)

Comments are closed.

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom